ysbrantsz

Ysbrantsz is open

Ysbrantsz Boutique hotel is open. Na de aangescherpte maatregelen van 14 december kan Ysbrantsz zijn gasten gelukkig nog steeds laten genieten van zijn prachtige Boutique Hotel en gerechten van het restaurant. 

Helaas kan er tijdelijk niet gegeten of gedronken worden in het restaurant. Wel is het mogelijk om ontbijt en diner op de kamer te nuttigen. Ysbrantsz heeft een prachtig  4-, 5- of 6-gangen menu zoals u gewend bent in ons restaurant.

Daarnaast heeft Ysbrantsz een Take Away lijn, deze is geopend van donderdag t/m zondag. Voor lunch en andere gerechten is De Tuynkamer geopend van woensdag t/m zondag. Ontbijt is iedere ochtend mogelijk. Op de kamer is een Illy koffiemachine en waterkoker aanwezig. In de minikitchen op de gang zijn gekoelde dranken te vinden. 

Natuurlijk houden we ons aan alle Corona- en hygiënemaatregelen en zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk gasten op hetzelfde moment in een ruimte zijn. Omdat het hotel met haar 10 kamers kleinschalig is, is dit goed te hanteren.

er tussen uit arrangement

Dineren en overnachten in het hartje van Hoorn. Tijdens de lockdown hebben we de volgende arrangementen.

Donderdag t/m zondag  Lockdown arrangement

Overnachting | early check in met verrassing | glas wijn met snack         4-gangenmenu | uitgebreid ontbijt      120,- p.p. ( bij 2 personen )

optioneel: e-bike en fietsroutes.         + 25,- p.p.

Paasarrangement do 1|vr 2|za 3|zo 4 april|5april

Overnachting | heerlijke verrassing op de kamer.                                        4-gangenmenu| uitgebreid ontbijt      140,- p.p.  (bij 2 personen)

Nieuwe arrangementen komen na de lockdown.

Reserveer door te mailen naar booking@ysbrantsz.nl

Levensgenieters ysbrantsz

Ysbrantsz | het hotel

In het hartje van Hoorn aan het plein de Roode Steen is Boutique Hotel Restaurant Ysbrantsz te vinden. Marco & Laura, ook eigenaars van De Tuynkamer, wilden hun droom uit laten komen. Een familiair, duurzaam (gasloos) en gastvrij hotel waar Hoorn centraal staat. Ysbrantsz opende 2020 zijn deuren en is sindsdien een plek om thuis te komen. Een plek voor een kopje koffie, een gezellig diner, een werkbespreking of een overnachting in één van zijn historische kamers.

Alle hotelkamers zijn uniek en hebben hun eigen karakteristieke details en inrichting. Of er nu wordt gekozen voor de royale kamer met bad en uitzicht op de tuin of de kamer met het hoge plafond en mooie houten balken, iedere kamer is met veel aandacht en oog voor detail ingericht.

 

ysbrantsz | het restaurant

In het restaurant verwelkomt Ysbrantsz zijn gasten graag voor een kopje koffie, lunch, een borrel of diner. De keuken staat onder leiding van chef-kok Tom Tros. Op de regelmatig wisselende kaart zijn verfijnde gerechtjes te vinden, er wordt zoveel mogelijk gewerkt met producten uit het seizoen en uit de omgeving. 

Ysbrantsz neemt je mee

Hoorn

Hoorn is een schitterende, historische havenstad aan het IJsselmeer. Met een wandeling door Hoorn zijn monumentale panden, mooie kerken en gezellige straatjes te vinden. In de binnstad is het goed shoppen met de leuke boetiekjes en speciaalwinkels. Lekker eten of wat drinken? Ook dat kan goed in Hoorn, in het centrum en in de haven is er genoeg keuze uit gezellige cafe’s en restaurants.

Bezoek één van de prachtige musea om Hoorn en haar geschiedenis wat beter te leren kennen, of ontdek het IJsselmeer. Neem een frisse duik, ontdek Hoorn vanaf het water door middel van de Watertaxi of ga een keer Suppen. Ysbrantsz neemt je mee.. door Hoorn.

Weten wat Hoorn allemaal te bieden heeft? Kijk hier voor meer informatie.

Omgeving & events

63718_fullimage_wfm_pand-_02

Westfries Museum

de-tuynkamer-1582635740

De Tuynkamer

Ysbrantsz_omgeving_juli2020-6

De oude haven

Ysbrantsz_omgeving_juli2020

Het winkelhart