New Years TREAT

Begin 2023 met een smaak- en sfeervolle beleving bij Ysbrantsz. Geniet van een vijfgangendiner, eventueel met begeleidende wijnen, om vervolgens te overnachten in één van de met zorg ingerichte hotelkamers. ’s Ochtends wordt het uitgebreide ontbijt bij u aan tafel geserveerd. 

Vanaf 130,- p.p.

Dinsdag t/m donderdag, zondag

t/m 31 maart 

ONTBYTEN BY YSBRANTSZ

Ysbrantsz verwent zijn gasten graag met een heerlijk ontbijt met verse en lokale producten. Na een ontspannen overnachting loopt u zo naar beneden om aan te schuiven in ons restaurant, waar u aan tafel bediend wordt. 

Klein ontbijt: yoghurt, granola, vers fruit en een croissant – €10,- (incl. koffie, thee, verse jus d’orange en zoet beleg) – vanaf 8:00

Uitgebreid ontbijt: door uzelf samen te stellen om voedselverspilling te voorkomen – €16,- (incl. koffie, thee, verse jus d’orange en zoet beleg) – vanaf 8:30

U kunt nog tot de dag van tevoren ontbijt reserveren.

Previous
Next
hotel hoorn ysbrantsz

het hotel

Ysbrantsz opende 2020 zijn deuren en is sindsdien een plek om thuis te komen. Een plek voor een kopje koffie, een gezellig diner, een werkbespreking of een overnachting in één van zijn historische kamers.

Alle hotelkamers zijn uniek en hebben hun eigen karakteristieke details en inrichting. Of er nu wordt gekozen voor de royale kamer met bad en uitzicht op de tuin of de kamer met het hoge plafond en mooie houten balken, iedere kamer is met veel aandacht en oog voor detail ingericht.

Breid je overnachting uit met een heerlijk ontbijt in het sfeervolle restaurant. 

hoe het begon

In het hartje van Hoorn aan het plein de Roode Steen is Boutique Hotel Restaurant Ysbrantsz te vinden. Marco & Laura, ook eigenaars van De Tuynkamer, wilden hun droom uit laten komen. 

Een familiair, duurzaam (gasloos) en gastvrij hotel waar Hoorn centraal staat. Ysbrantsz opende 2020 zijn deuren en is sindsdien een plek om thuis te komen. Een plek voor een kopje koffie, een gezellig diner, een werkbespreking of een overnachting in één van zijn historische kamers.

 

het restaurant

In het restaurant verwelkomt Ysbrantsz zijn gasten graag voor een kopje koffie, lunch, een borrel of diner. De keuken staat onder leiding van chef-kok Tom Tros. Op de regelmatig wisselende kaart zijn verfijnde gerechtjes te vinden, er wordt zoveel mogelijk gewerkt met producten uit het seizoen en uit de omgeving. 

Ysbrantsz neemt je mee...

Hoorn

Hoorn is een schitterende, historische havenstad aan het IJsselmeer. Met een wandeling door Hoorn zijn monumentale panden, mooie kerken en gezellige straatjes te vinden. In de binnstad is het goed shoppen met de leuke boetiekjes en speciaalwinkels. Lekker eten of wat drinken? Ook dat kan goed in Hoorn, in het centrum en in de haven is er genoeg keuze uit gezellige cafe’s en restaurants.

Bezoek één van de prachtige musea om Hoorn en haar geschiedenis wat beter te leren kennen, of ontdek het IJsselmeer. Neem een frisse duik, ontdek Hoorn vanaf het water door middel van de Watertaxi of ga een keer Suppen. Ysbrantsz neemt je mee.. door Hoorn.

Weten wat Hoorn allemaal te bieden heeft? Kijk hier voor meer informatie.

Omgeving & events

63718_fullimage_wfm_pand-_02

Westfries Museum

Gesloten tot medio 2025. Zie de link voor de nieuwe tijdelijke locatie de Statenpoort

de-tuynkamer-1582635740

De Tuynkamer

In huiselijke sfeer genieten van de uitgebreide lunchkaart of de bekroonde appeltaart

hoorn ysbrantsz hotel

De oude haven

De historische haven van Hoorn is een prachtige omgeving voor een wandeling

Ysbrantsz_omgeving_juli2020

Het winkelhart

De Hoornse Straatjes: alle speciaalzaken tussen de kerken!