CULINAIR arrangement

Combineer een overnachting in een van onze authentieke kamers met een heerlijk 5-gangendiner en een uitgebreid ontbijt.

Op 1e Kerstdag hebben wij een prachtig 6-gangen Kerstmenu. Een leuke combinatie met een kamer. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0229-859815.

Vanaf 230,00 voor twee personen

Levensgenieters ysbrantsz
hotel hoorn ysbrantsz

Ysbrantsz | het hotel

Ysbrantsz opende 2020 zijn deuren en is sindsdien een plek om thuis te komen. Een plek voor een kopje koffie, een gezellig diner, een werkbespreking of een overnachting in één van zijn historische kamers.

Alle hotelkamers zijn uniek en hebben hun eigen karakteristieke details en inrichting. Of er nu wordt gekozen voor de royale kamer met bad en uitzicht op de tuin of de kamer met het hoge plafond en mooie houten balken, iedere kamer is met veel aandacht en oog voor detail ingericht.

Breid je overnachting uit met een heerlijk ontbijt in het sfeervolle restaurant. 

Ontbijten kan 7 dagen per week tussen 08:30 en 11:00.

Parkeren

Op vijf minuten loopafstand van het hotel vindt u een parkeerplaats aan de Westerdijk. U kunt hier de gehele dag parkeren voor negen euro. Een paar honderd meter verder kunt u voor nog geen drie euro per dag parkeren bij Visserseiland

Parkeert u liever in een garage? Dan is de parkeergarage bij Het Park een goede optie. 

Lees hier meer over parkeren in Hoorn.

Ysbrantsz | hoe het begon

In het hartje van Hoorn aan het plein de Roode Steen is Boutique Hotel Restaurant Ysbrantsz te vinden. Marco & Laura, ook eigenaars van De Tuynkamer, wilden hun droom uit laten komen. 

Een familiair, duurzaam (gasloos) en gastvrij hotel waar Hoorn centraal staat. Ysbrantsz opende 2020 zijn deuren en is sindsdien een plek om thuis te komen. Een plek voor een kopje koffie, een gezellig diner, een werkbespreking of een overnachting in één van zijn historische kamers.

 

ysbrantsz | het restaurant

In het restaurant verwelkomt Ysbrantsz zijn gasten graag voor een kopje koffie, lunch, een borrel of diner. De keuken staat onder leiding van chef-kok Tom Tros. Op de regelmatig wisselende kaart zijn verfijnde gerechtjes te vinden, er wordt zoveel mogelijk gewerkt met producten uit het seizoen en uit de omgeving. 

Ysbrantsz neemt je mee

Hoorn

Hoorn is een schitterende, historische havenstad aan het IJsselmeer. Met een wandeling door Hoorn zijn monumentale panden, mooie kerken en gezellige straatjes te vinden. In de binnstad is het goed shoppen met de leuke boetiekjes en speciaalwinkels. Lekker eten of wat drinken? Ook dat kan goed in Hoorn, in het centrum en in de haven is er genoeg keuze uit gezellige cafe’s en restaurants.

Bezoek één van de prachtige musea om Hoorn en haar geschiedenis wat beter te leren kennen, of ontdek het IJsselmeer. Neem een frisse duik, ontdek Hoorn vanaf het water door middel van de Watertaxi of ga een keer Suppen. Ysbrantsz neemt je mee.. door Hoorn.

Weten wat Hoorn allemaal te bieden heeft? Kijk hier voor meer informatie.

Omgeving & events

63718_fullimage_wfm_pand-_02

Westfries Museum

de-tuynkamer-1582635740

De Tuynkamer

hoorn ysbrantsz hotel

De oude haven

Ysbrantsz_omgeving_juli2020

Het winkelhart

hotel hoorn ysbrantsz