Ysbrantsz’ chef-kok Tom Tros heeft een heerlijk menu samengesteld waar je zelf alleen nog de puntjes op de ‘Y’ hoeft te zetten. Met een paar kleine handelingen ben je chef in eigen keuken! De handelingen bestaan uit verwarmen van ingrediënten en het mooi opmaken van de borden.

Maak jouw box compleet met een heerlijke Wijnbox, samengesteld door Sommelier Dagmara. Zij heeft speciaal voor de Box 3 prachtige wijnen uitgezocht die goed passen bij de gerechten. Upgrade de box met een Dessertwijn om het helemaal compleet te maken.

Ysbrantsz Box

Steek de kaarsjes aan, dek de tafel en geniet samen van dit heerlijke Ysbrantsz menu! Een compleet 4 gangendiner met amuse en friandise. 47,5 p.p. 

Verras je geliefde, vriend, of familie, maak indruk met dit heerlijke menu en word chef in eigen keuken. Met een paar simpele handelingen ‘kook’ jij de sterren van de hemel. De handelingen bestaan uit het opwarmen van ingrediënten en het opmaken van de prachtige gerechten. 

Bestel jouw Ysbrantsz Box via het onderstaand bestelformulier. Maak jouw box compleet met een fles champagne, cocktails of een complete wijnbox!

Bekijk de gerechten alvast onderaan deze pagina.

ysbrantsz box

Weinig moeite | groot resultaat | maximaal genieten

Cocktails & wijn

Start jullie diner met een aperitief! Kies voor een Pornstar Martini met onder andere passievrucht en wodka. Of kies voor een Rosemary’s Daughter, een alcoholvrije ‘mocktail’ met Elderflower, Thomas Henry Cherry Blossom tonic en limoen.

Ook is Sommelier Dagmara weer aan de slag gegaan en heeft passende wijnen uitgezocht voor bij het Ysbrantsz Box menu. 

In de Wijnbox vind je drie prachtige wijnen die goed passen bij het menu. Een Cava Pere uit Spanje, een bruisend aperitief om het diner te starten.

Een Rosé Syrah, Merlot, Carignan en Cinsault uit Frankrijk.  De neus zit boordevol rood fruit en frisheid. Op de tong een en al zuiverheid en elegantie, fris en licht verteerbaar dankzij het relatief lage alcoholpercentage. Rond en harmonieus van smaak.

Ook een rode wijn, de Rioja Graciano, Grenache, Tempranillo. Een wat andere druivensamenstelling… Een wat andere Rioja! Zo een die ook in de zomer heerlijk is. Wel een beetje terugkoelen naar een graad of 16/18, dat doen ze in Spanje ook. Heerlijk! Intense, heldere kersenrode kleur. In de neus veel rood fruit en zwarte bessen, geroosterde, balsamieke nuances, exotisch hout en een hint van drop. Fris in de aanzet, goed gestructureerd en evenwichtig, fijne en elegante tannines, pakkende, aanhoudende finale. Wel fijn hout, maar geen houtdominantie.

 

Champagne Palmer & Co

Start met deze award winning champagne!

Smaakimpressie
Licht gele kleur met een groen zweempje, fijne en gulle mousse. Fris en fruitig in de neus met florale nuances en een hint van hazelnoot. Fris en uitgesproken vineus van smaak, met aroma’s van citrusvruchten en vers gebakken brood.

Vinificatie
Voor deze Brut Réserve gebruikt Palmer druiven van meer dan 30 crus: 40-50% chardonnay, 50-60% pinot (voornamelijk pinot noir). De alcoholische gisting vindt plaats in RVS tanks onder strenge temperatuurcontrole. De wijnen ondergaan een volledige malolactische gisting. Aan deze assemblage wordt ook een flinke scheut oude reserve wijnen toegevoegd. Dosage: 10-12 gr per liter. .

 

Ysbrantsz Box bestellen

De box is in beperkte oplage verkrijgbaar en alleen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Wees er dus snel bij! Toch te laat? Dan schrijven we graag je naam op de lijst voor een andere week, indien gewenst.

De box is minimaal een dag van te voren te bestellen

De box kan worden opgehaald bij Ysbrantsz.
Gebruik de ingang aan de Achterom 16.

(Je helpt ons enorm door de box op te komen halen.)

Ophalen tussen 16:00 en 17:00.

Bezorgen is ook mogelijk. Binnen een straal van 10 km van Hoorn en bezorgkosten zijn € 5,-

Ik wil de box op
Tijd afhalen/ bezorgen
Aantal personen
Aantal personen Kaasplateau i.p.v. Zoet Dessert (+ € 4,- p.p.)
Cocktail Pornstar Martini
Cocktail Espresso martini
Mocktail Virgin Espresso
Mocktail Ladies Rosemaries
Ophalen of bezorgen
Optioneel: fles wijn
Ysbrantsz Wijnbox | 3 flessen wijn

Betaling gaat via een betaalverzoek (Tikkie)

Menu April

BOX MEI