Box

Menu

Ysbrantsz’ chef-kok Tom Tros heeft een heerlijk menu samengesteld waar je zelf alleen nog de puntjes op de ‘Y’ hoeft te zetten. Met een paar kleine handelingen ben je chef in eigen keuken! De handelingen bestaan uit verwarmen van ingrediënten en het mooi opmaken van de borden.

Maak jouw box compleet met een heerlijke Wijnbox, samengesteld door Ysbrantsz’ sommeliers Dagmara en Wander. Zij hebben speciaal voor de Box 3 prachtige wijnen uitgezocht die goed passen bij de gerechten. Upgrade de box met een Dessertwijn om het helemaal compleet te maken.

Ysbrantsz Box

Steek de kaarsjes aan, dek de tafel en geniet samen van dit heerlijke Ysbrantsz menu! Een compleet 4 gangendiner met amuse en friandise. 59,50 p.p. 

Maak indruk met dit heerlijke menu en word chef in eigen keuken. Met een paar simpele handelingen ‘kook’ jij de sterren van de hemel. De handelingen bestaan uit het opwarmen van ingrediënten en het opmaken van de prachtige gerechten. 

Bestel de box door rechtsonder de pagina te klikken op ‘bestellen’.

Bekijk de gerechten alvast onderaan deze pagina.

ysbrantsz box

Weinig moeite | groot resultaat | maximaal genieten

Wijnbox

De wijnbox bestaat uit 3 flessen. Ysbrantsz’ sommelier s Dagmara en Wander hebben een mooie selectie wijnen gemaakt die perfect aansluiten bij het menu. 

Om te starten, een heerlijke Cava als aperitief. Voor bij de vis een prachtige Griekse wijn gemaakt van de Vidiano druif, ook wel de Griekse Viognier genoemd. Veel fris fruit, mooie rijpheid, subtiel bittertje en mooi rond.

Voor bij het vlees een Cotes du Rhone. Een blend van Grenache & Syrah. Bramen, in combinatie met een kruidigheid, frisse zuren en sappig.

Maak de box compleet met een dessertwijn! Deze kan zowel bij het dessert als bij de kaasselectie worden geschonken. Bekijk de mogelijkheden bij het bestellen. Klik op de button rechtsonder de pagina.

wijnbox

Champagne Palmer & Co

Start met deze award winning champagne!

Smaakimpressie
Licht gele kleur met een groen zweempje, fijne en gulle mousse. Fris en fruitig in de neus met florale nuances en een hint van hazelnoot. Fris en uitgesproken vineus van smaak, met aroma’s van citrusvruchten en vers gebakken brood.

Vinificatie
Voor deze Brut Réserve gebruikt Palmer druiven van meer dan 30 crus: 40-50% chardonnay, 50-60% pinot (voornamelijk pinot noir). De alcoholische gisting vindt plaats in RVS tanks onder strenge temperatuurcontrole. De wijnen ondergaan een volledige malolactische gisting. Aan deze assemblage wordt ook een flinke scheut oude reserve wijnen toegevoegd. Dosage: 10-12 gr per liter. .