Algemene voorwaarden

  • Al onze kamerprijzen zijn prijzen per kamer per nacht op basis van 2 personen per kamer, tenzij anders vermeld.
  • Alle prijzen zijn exclusief ontbijt, inclusief toeristenbelasting en gemeentelijke heffingen, tenzij anders vermeld.
  • Check in vanaf 15.00 uur. Check out voor 11.00 uur (eerder inchecken of later uitchecken in overleg en tegen betaling mogelijk).
  • Ysbrantsz Boutique Hotel behoudt zich het recht voor de kamerprijzen op ieder moment te  wijzigen.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in het gehele hotel.
  • Roken is in het gehele hotel niet toegestaan.
  • Lift aanwezig
  • Gratis wifi
  • Parkeren tegen betaling

 

Bij het maken van uw reservering bent u overeen gekomen akkoord te gaan met de Uniforme Voorwaarden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven hore­cadien­sten verlenen en horecaovereenkomsten  sluiten. (Artikel 9.2.2. is belangrijk bij het annuleren van een reservering.) Klik https://www.khn.nl/tools/uniforme-voorwaarden-horeca-nederlands voor de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Persoonsgegevens

Vanaf 25 mei 2018 geldt in heel Europa de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), wetgeving die de privacy van burgers, en dus onze gasten beter moet beschermen. De AVG vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens. De AVG stelt strenge eisen aan hoe wij als ondernemer om moet gaan met persoonsgegevens. Uiteraard respecteren wij deze voorwaarden volledig. Echter bij het afnemen van een dienst of het maken van een reservering bij Ysbrantsz Boutique Hotel & Restaurant gaat u stilzwijgend akkoord met onze algemene voorwaarden. Eveneens als de opslag van uw privé gegevens als naam, adres, e-mail adres en telefoonnummer ten behoeve van communicatie omtrent onze services en diensten en uw reservering. Wij van Ysbrantsz Boutique Hotel & Restaurant zullen uw gegevens niet verstrekken aan derden en zullen deze gegevens enkel gebruiken voor het maken van een reservering, het afnemen van diensten en services en directe communicatie. Mocht u bezwaar hebben op het geen bovengesteld vernemen wij het graag van u en zullen wij uw privé gegevens uit ons systeem verwijderen.

Annuleringen

Rechtstreekse hotelreserveringen hebben altijd de beste voorwaarden. Wilt u weten waarom?

Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor één of meer individuen geldt voor annulering van die reservering het navolgende

Individueel

Heeft u een rechtstreekse reservering gemaakt bij Ysbrantsz Boutique Hotel & Restaurant dan gelden de volgende gunstige annuleringsvoorwaarden:
Annuleren tot 48 uur (2 dagen) van tevoren is kosteloos. Hiervoor houden wij als aankomsttijd 15.00 uur aan. Heeft u bijvoorbeeld gereserveerd voor aankomst 6 juli dan mag u tot 4 juli 15.00 uur nog kosteloos bij ons annuleren of uw reservering verplaatsen.

Een annulering geldt slechts als annulering wanneer deze telefonisch dan wel per e-mail is geannuleerd en als annulering is bevestigd door het  hotel.

Heeft u rechtstreeks bij het hotel gereserveerd geld dat bij annulering tot 24 uur  50% in rekening wordt gebracht na 24uur wordt dit 100%.

Deze gunstige annuleringsvoorwaarden gelden niet bij een boeking geplaatst via een derde partij. U dient in het geval van een annulering in dat geval contact op te nemen met het bedrijf waar u de boeking geplaatst heeft.

Groepsreserveringen

Groepsreserveringen zijn reserveringen voor vanaf 4 kamers.

A. Bij annulering meer dan 3 maanden voor de ingangsdatum is de gast niet gehouden enig bedrag aan het hotelbedrijf te betalen.
B. Bij annulering meer dan 2 maanden voor de ingangsdatum is de gast gehouden 15% van de reserve­ringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
C. Bij annulering meer dan 1 maand voor de in­gangs­datum is de  gast gehouden 35% van de reserve­ringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
D. Bij annulering meer dan 14 dagen voor de in­gangs­datum is de gast gehouden 60% van de reserve­ringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
E. Bij annulering meer dan 7 dagen voor de in­gangs­datum is de gast gehouden 85% van de reserve­ringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
F. Bij annulering 7 dagen of minder voor de in­gangs­datum is de gast gehouden 100% van de reserve­ringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

Reserveringswaarde betreft de totaal reservering inclusief overnachtingen, ontbijt, lunches, diners, breaks of andersoort geoffreerd en bevestigde diensten van uit het hotel verzorgt. 

No Show

Ingeval van no-show is de gast in alle gevallen verplicht de reserveringswaarde te betalen.